Gewijzigde betalingsvoorwaarden per 13 september

Gewijzigde betalingsvoorwaarden per 13 september

Naarmate Intervisser verder groeit, moeten er regelmatig veranderingen in de bedrijfsvoering worden doorgevoerd om alles in goede banen te kunnen leiden. Ook onze betalingsvoorwaarden zullen per maandag 13 september wijzigen.

Vanaf 13 september dienen alle bestellingen vooraf betaald te worden. Wanneer de bestelling is geplaatst via onze webshop kan er betaald worden d.m.v. iDEAL, Bancontact, creditcard, Apple Pay en Google Pay.

Bij een handmatig aangemaakte bestellingen door één van onze medewerkers versturen wij voortaan eerst een proforma factuur met een betaallink om de bestelling vooraf te kunnen voldoen. Ook dan kan er betaald worden d.m.v. iDEAL, Bancontact, creditcard, Apple Pay en Google Pay.

Contante betalingen zijn voortaan alleen mogelijk in overleg bij handmatig aangemaakte bestellingen en op rekening is voortaan alleen mogelijk in combinatie met een door beide partijen overeengekomen leveringscontract. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.

Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen op ons adres tijdens onze openingstijden voor het plaatsen van een bestelling. Bij afhalen van een bestelling is het mogelijk om per PIN of contant te betalen.

Heb je een vraag of opmerking over de gewijzigde betalingsvoorwaarden? Stel deze dan gerust via een mail naar info@intervisser.com of bel naar 050 364 0300.

Een reactie schrijven

Alle berichten worden eerst beoordeeld.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300