Intervisser is leverancier van CO2 koolzuurflessen

We hebben weer een nieuwe aanvulling op ons assortiment! Je kan vanaf nu ook CO2 koolzuurflessen bij ons bestellen of lege flessen omruilen voor gevulde flessen. CO2, ook wel koolzuurgas, is uitermate geschikt als drijfgas voor het tappen van een biertje of voor het creëren van prik en bubbels in frisdrank, water of andere dranken. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om je koolzuurgas te gebruiken. 

Zo kan je koolzuurgas gebruiken als koelmiddel gebruiken om airco's of koelinstallaties te koelen, maar ook om je levensmiddelen of de transportkoeling koel te houden. Het koud malen van specerijen en kruiden of het verlagen van de ph waarde van je voedingswaarden. Het is ook geschikt voor je aquaria als extra zuurstof voor de vissen en planten, maar ook geschikt als bestrijding tegen ongedierte. 

Industriële doeleinden

Er zijn ook vele industriële processen waarbij koolzuur van belang is, zoals het schoonmaken van industriële machines, zuivering van afvalwater en bemestten in de glastuinbouw.

Koolzuurflessen zijn dus voor heel veel doeleinden noodzakelijk. Alleen gelden er ook restricties bij het gebruik van de koolzuurflessen. Het inademen van CO₂ (koolzuurgas) kan hevige gevolgen krijgen als er teveel ingeademd wordt. Bij een lekkage van een gasfles is het zaak zo snel mogelijk het pand te verlaten. 

Special effects

Special FX zijn razend populair. Het publiek is er gek op. CO2 is het meest gebruikte special FX-gas in de evenementenbranche om spectaculaire special effects te krijgen. Er ontstaat een krachtige wolk wanneer het gas wordt los gelaten. Zo'n wolk kan wel 10 meter de lucht ingaan. Daarom kan het uitermate geschikt zijn voor je event, zowel voor grote als voor kleine evenementen. Wij kunnen het allemaal leveren. 

Ben je geïnteresseerd in een gasfles of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wij verkopen het in twee verschillende formaten, namelijk in een 2 kg variant en een 10 kg variant. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers via info@intervisser.com of bel naar 050 364 000.

Co2KoolzuurKoolzuurflessenKoolzuurgasVulstation

Geef een reactie

Alle opmerkingen worden controleert voordat ze worden gepubliceerd