Intervisser is distributeur van Segafredo Zanetti koffie

Intervisser is distributeur van Segafredo Zanetti koffie

Ben jij op zoek naar de lekkerste koffie voor in de horeca of op het werk? Zoek dan niet verder, want die hebben wij al voor jou gevonden! Vanaf nu is Intervisser officieel distributeur van Segafredo koffie. 

Het assortiment van het Italiaanse Segafredo is ideaal voor horeca, bedrijfskantines én sportkantines. Zo heb je keuze uit koffiebonen als 100% Arabica, Espresso, Intermezzo en vele andere smaken. Daarnaast zijn alle smaken ook verkrijgbaar in Dolce Gusto en Nespresso cups.

En ondanks dat Segafredo een Italiaans merk is dat wereldwijd tot de grootste koffiemerken behoort, worden alle bonen vers gebrand in de branderij van Tiktak Segafredo in Groningen. Hierdoor is deze heerlijke koffie ook nog lokaal gebrand en dat is toch leuk om weetje te vertellen aan klanten.

Heb je interesse in de koffie van Segafredo of wil je meer weten over de mogelijkheden om deze koffie aan te bieden binnen jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com.

Een reactie schrijven

Alle berichten worden eerst beoordeeld.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300