Intervisser lanceert een nieuwe dienst voor klanten

Intervisser lanceert een nieuwe dienst voor klanten

Sinds dit jaar werkt Intervisser nauw samen met Arno Schaddé om content te creëren voor en over ons bedrijf. Steeds vaker kregen wij de vraag of wij dit ook konden doen voor andere partijen en daarom slaan wij nu de handen ineen en gaan we deze dienst voortaan ook aan onze zakelijke klanten aanbieden als Intervisser Studio!

Met Intervisser Studio willen onze zakelijke klanten helpen bij het creëren van visuele content, zoals bedrijfsvideo's, productvideo's, productfoto's én sfeerfoto's. Hiermee proberen wij de klanten te helpen bij de verkoop van onze producten en willen wij ook echt een partner zijn in plaats van alleen een leverancier.

Intervisser Studio werkt op basis van vooraf betaalde uren. Klanten kunnen kiezen voor 10 werkuren, 25 werkuren en 50 werkuren. Niet gebruikte uren blijven vanzelfsprekend staan en kunnen meegenomen worden bij een volgende ronde.

Daarnaast kan Intervisser Studio helpen bij specifieke opdrachten als menukaarten, catalogi, posters, banners, commercials en meer. Ben je geïnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via info@intervisser.com of bel naar 050 364 0300. 

 

Een reactie schrijven

Alle berichten worden eerst beoordeeld.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300