Assortiment van Intervisser nu ook beschikbaar voor dropshipping

Assortiment van Intervisser nu ook beschikbaar voor dropshipping

Gewijzigde verzendkosten per 11 oktober Assortiment van Intervisser nu ook beschikbaar voor dropshipping 1 minuut Volgende Terugkijken op 2021 en vooruitblikken op 2022

Intervisser biedt vanaf nu ook alle frisdranken en zwak alcoholische dranken, zoals Coca-Cola, Red Bull, Corona en STËLZ aan via GOGETTERS. GOGETTERS is hét platform voor Nederlandse dropshippers en leveranciers van producten. Op deze manier kunnen wij onze producten via dropshippers alsnog aan de consument leveren.

GOGETTERS werkt uitsluitend samen met Nederlandse leveranciers en is heel eenvoudig in gebruik. Voor het dropshippen van onze producten is slechts een Shopify webshop vereist. Vervolgens kan je met behulp van een koppeling onze producten inladen in jouw webshop met slechts één druk op de knop.

Naast de producten van Intervisser kan je met behulp van de koppeling van GOGETTERS jouw Shopify webshop vullen met producten van andere Nederlandse leveranciers. Hierdoor kan je binnen enkele minuten een compleet gevulde webshop runnen, zonder producten op voorraad te hoeven hebben. De koppeling ervoor zorgt dat de bestellingen worden verwerkt, verpakt en verstuurd.

Wil je meer weten over het dropshippen van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op via 050 364 0300 of mail naar info@intervisser.com. Onze adviseurs helpen je graag bij het opzetten en inrichten van jouw webshop.

Een reactie schrijven

Alle berichten worden eerst beoordeeld.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300