Prijsverhoging op frisdranken per 1 juli

Prijsverhoging op frisdranken per 1 juli

 Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben lukt het ons op dit moment niet om aan de vraag van de frisdranken te voldoen met sommige producten. Dit komt door een enorme schaarste op de markt die ontstaan is door een tekort aan blik. Door dit tekort zijn onze inkoopprijzen inmiddels al enkele keren verhoogd. 

Daarnaast is ook de dieselprijs naar een recordhoogte gestegen. Hierdoor is de dieseltoeslag die wij over iedere pallet moeten betalen inmiddels flink gestegen. Ook geldt er per 1 juli een nieuwe CAO voor de transportsector waarin de lonen met 3,5% stijgen. Deze kosten worden door de transporteurs doorberekend naar de klant. 

Om jullie toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij genoodzaakt om per 1 juli een minimale prijswijziging door op Europese frisdranken. Meld je aan op www.intervisser.com om de nieuwe prijzen te bekijken.

Heb je nog geen eigen account bij ons? Vraag dan één van onze accountmanagers om jouw account te activeren, zodat je ook snel en eenvoudig online kan bestellen.

Een reactie schrijven

Alle berichten worden eerst beoordeeld.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300