Smilda & Zn. is de nieuwe logistieke partner van Intervisser

Smilda & Zn. is de nieuwe logistieke partner van Intervisser

Steeds meer thuisbezorgers kiezen voor Intervisser Smilda & Zn. is de nieuwe logistieke partner van Intervisser 2 minuten Volgende Vernieuwde B2B webshop voor Intervisser

Per 1 januari 2021 zijn wij een samenwerking aan gegaan met Smilda & Zn. uit Leek. Zij zullen het volledige logistieke proces van onze pallets voor hun rekening nemen, waaronder het opslaan en transporteren van alle bestellingen.

Door de nieuwe samenwerking is ook onze opslag per 1 januari verhuist naar het 1600 m2 grote opslagcentrum van Smilda & Zn. op het industrieterrein aan de A7 in Leek. Op de nieuwe locatie kunnen wij aanzienlijk meer voorraad opslaan dan wij voorheen konden.

"Op onze huidige locatie was de rek er uit en konden we niet veel verder doorgroeien. Helaas staan er op dit moment weinig geschikte panden te huur in de regio en waren daardoor de opties beperkt. Toen Joop vertelde dat zij nog een ruime opslag hadden waar wij in zouden kunnen in combinatie met het transporten van de goederen was de keuze snel gemaakt", aldus eigenaar Jeffrey Visser.

Ook Joop van Leeuwen, commercieel directeur van Smilda & Zn. kijkt uit naar de nieuwe samenwerking. "Smilda & Zn. levert graag een bijdrage aan de ambities voor verdere groei en klantbeleving van Intervisser. Aan ons de taak om dat te doen doormiddel van onze opslag en distributie en extra activiteiten als orderpicking, etiketteren, palletiseren en assembleren."

Beide partijen zijn zeer verheugd en kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!

Een reactie schrijven

Alle berichten worden eerst beoordeeld.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300