Steeds meer thuisbezorgers kiezen voor Intervisser

Steeds meer thuisbezorgers kiezen voor Intervisser

Voor de horeca zijn het op z'n zachtst gezegd barre tijden. Door het coronavirus zijn horecabedrijven op dit moment beperkt tot afhalen en thuisbezorgen. En dat is duidelijk te zien aan de dagelijkse registraties via onze website. Massaal zetten horecazaken, van café's met borrelschalen tot restaurants met heerlijke voorbereide gerechten, de schouders eronder en melden ze zich aan als thuisbezorger bij Intervisser voor o.a. onze frisdranken.

Mede door onze scherp geprijsde frisdranken van A-merken kan er door de nieuwe thuisbezorgers direct bespaard worden op de kosten van de bezorging. Onze prijzen voor trays van o.a. Coca-Cola, Fanta, Pepsi, 7UP, Lipton, Heineken en Hertog Jan liggen aanzienlijk lager dan bij de reguliere horeca groothandels. Doordat wij onze producten groot opkopen in Europa kan dit tot wel 50% in prijs schelen.

Ben je nieuwsgierig? Meld je dan ook aan als klant bij Intervisser door je te registreren en krijg daarbij toegang tot onze producten en services. Zo leveren wij al vanaf €250,- gratis en voor 12:00 besteld is dezelfde dag nog geleverd in Noord-Nederland.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze adviseurs via 050 364 0300 of via info@intervisser.com.

Een reactie schrijven

Alle berichten worden eerst beoordeeld.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300