Terugkijken op 2021 en vooruitblikken op 2022

Terugkijken op 2021 en vooruitblikken op 2022

Ook 2021 stond helaas volledig in het teken van COVID-19 met meerdere lockdowns tot gevolg. Dit raakte helaas ook veel van onze klanten, waardoor zij verplicht hun zaak voor een lange tijd moesten sluiten. 

Desondanks zijn wij ontzettend trots op het feit dat wij het afgelopen jaar toch een flinke groei in de boeken hebben kunnen zetten en weer vele nieuwe klanten hebben mogen helpen vanuit het hele land. Van kleine lokale ondernemers tot grote bekende ketens. 

In 2021 zijn wij (weer) verhuist van locatie, vanuit waar wij de klant nog beter kunnen bedienen en is ook team van Intervisser flink gegroeid in het afgelopen jaar. Deze lijn gaan wij in 2022 doortrekken, want er staan as we speak een aantal vacatures open! Voor wie in het nieuwe jaar een nieuwe uitdaging zoekt, zit er wellicht een gave functie tussen.

Ook hebben we ons assortiment flink weten uit te breiden, waardoor Intervisser in 2022 een bredere doelgroep kan bedienen. Daarnaast gaan we in het nieuwe jaar ook onder onze eigen naam producten lanceren en voegen we weer nieuwe toffe merken toe aan het assortiment waar we zeer enthousiast over zijn om mee te kunnen werken. Stay tuned!

Daarnaast hebben wij op de laatste dag van het jaar, dankzij de keiharde inzet van alle medewerkers, op de valreep onze doelstellingen weten te behalen. Hier ben ik ik iedereen ontzettend dankbaar voor die hier aan bijgedragen heeft. Zonder de vaste krachten en stagiaires die we mochten ontvangen het afgelopen jaar was dit niet gelukt! Bedankt voor jullie eindeloze inzet!

Tot slot wil ik de klanten vooral bedanken, want ook zonder hen was het niet gelukt om het afgelopen jaar weer deze mooie stappen te kunnen maken. Ondanks dat het voor sommigen een kloten jaar was misschien, bleven velen ons toch trouw. Wij leven daarom ook enorm mee met onze klanten en hopen dat er voor hen snel meer zekerheid is, zodat er weer vooruit gekeken kan worden en wij weer snel met iedereen zaken kunnen doen. 

In 2022 kijken we vooral vooruit en hopelijk keren we weer snel terug naar hoe het was.

Een reactie schrijven

Alle berichten worden eerst beoordeeld.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300