INTERVISSER medewerker toont onze CO2 koolzuur gascilinder en levert uitmuntende gasoplossingen voor horeca bedrijven en particulieren.

Waarom INTERVISSER dé leverancier van koolzuurgas voor horeca bedrijven is

Hé, horeca bedrijven! Wilt u net dat beetje extra bruisen en sprankelen bij uw evenementen? INTERVISSER is hier om uw leverancier van CO2 te zijn. We begrijpen hoe belangrijk het is om onvergetelijke ervaringen voor uw klanten te creëren en CO2 speelt daarbij een cruciale rol. Laten we eens kijken waarom INTERVISSER de perfecte partner is voor al uw CO2-behoeften!

  1. Wij hebben de koolzuur-expertise: Met jarenlange ervaring in de gasindustrie kent INTERVISSER koolzuur als zijn broekzak. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige CO2 die voldoet aan de specifieke eisen van horecabedrijven. Van koolzuurhoudende dranken tot het aandrijven van uw tapsystemen, wij staan ​​voor u klaar.

  2. Betrouwbare producten van topkwaliteit: als het om CO2 gaat, zijn betrouwbaarheid en kwaliteit niet onderhandelbaar. Bij INTERVISSER zijn we er trots op dat we CO2 van Europese makelij aanbieden dat aan strenge normen voldoet. Onze producten zijn zorgvuldig ingekocht en getest om consistente prestaties te garanderen, waardoor u gemoedsrust krijgt tijdens uw evenementen.

  3. Oplossingen op maat voor uw behoeften: Geen twee cateringbedrijven zijn hetzelfde, en dat begrijpen we. Daarom bieden we op maat gemaakte CO2-oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu CO2 nodig heeft voor kleine intieme bijeenkomsten of grootschalige evenementen, wij hebben de juiste producten en hoeveelheden om uw succes te vergroten.

  4. Uitzonderlijke klantenservice : tijd is van essentieel belang in de cateringwereld en we waarderen uw deadlines. Bij INTERVISSER zijn we trots op onze snelle en betrouwbare service. Wij zorgen voor een tijdige levering van uw CO2-cilinders, zodat u zich op cruciale momenten nooit zorgen hoeft te maken dat ze leeg raken.

  5. Duurzame aanpak: Wij geloven in duurzaamheid en daarom bieden wij herbruikbare CO2-cilinders aan. Door te kiezen voor onze hervulbare cilinders, vermindert u niet alleen afval, maar draagt ​​u ook bij aan een groenere toekomst. We maken ook gebruik van technologieën voor koolstofafvang en -benutting (CCU) om de CO2-uitstoot opnieuw te gebruiken, waardoor onze impact op het milieu verder wordt geminimaliseerd.

INTERVISSER is uw vertrouwde partner voor al uw CO2-behoeften als horecabedrijf. Met onze expertise, producten van topkwaliteit, oplossingen op maat, snelle service en duurzame aanpak, zijn we toegewijd om u te helpen uitzonderlijke ervaringen voor uw klanten te creëren. Laat ons zorgen voor de CO2, zodat u zich kunt concentreren op het verbazen van uw gasten en het onvergetelijk maken van uw evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen!

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.