Bedankt voor weer een nieuwe bestelling! We hebben je bestelling in goede orde ontvangen en gaan direct voor je aan de slag. Je bestelling wordt doorgaans op werkdagen binnen één uur gecontroleerd en bevestigd door één van onze medewerkers. 

Levertijden

Wanneer de bestelling voor 12:00 bij ons geplaatst is, zullen wij de bestelling dezelfde werkdag nog verzenden. Op zaterdag vind er geen levering plaatst. Hierdoor worden bestellingen die op donderdag ná 12 uur besteld worden pas op maandag aangeboden. 

Verzendkosten

Het totale bedrag van definitieve bestelling kan afwijken van de conceptbestelling, doordat er eventuele verzendkosten aan de bestelling worden toegevoegd. De verzending is gratis in Noord-Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd). Voor de rest van Nederland brengen wij €25,- per pallet in rekening. 

Facturen

Zodra de bestelling door ons is bevestigd, ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze mail kan je de factuur direct downloaden doormiddel van een link. Ook creditfacturen kunnen vanuit de mail worden gedownload wanneer je hierover een mail ontvangt. 

Europallets

Wij voegen altijd het benodigde aantal Europallets toe aan de bestelling. Voor Europallets hanteren wij €9,50 emballagekosten (zonder BTW). Euro pallets worden wekelijks achteraf gecrediteerd wanneer deze direct worden omgeruild bij de transporteur. We crediteren alleen de geretourneerde pallets. Het is niet mogelijk om meer pallets te retourneren dan door ons geleverd zijn. 

Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen bij en leveringen door Intervisser zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300