Ben jij opzoek naar merkontwikkeling van jouw bedrijf? Wil jij een visuele identiteit en marktpositionering van jouw bedrijf, producten en/of diensten? Dan ben je bij Intervisser aan het juiste adres! 

Wij passen een slimme, systematische en georganiseerde aanpak toe tijdens brand development. Wij creëren nieuwe, unieke, ideeën en strategieën. Wij geven jouw bedrijf, producten en/of diensten een visuele identiteit. Wij zullen samen met je op zoek gaan naar jouw ideale klanten. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag met verschillende strategieën om deze klanten het beste te benaderen. We kijken naar het bedrijfsplan, doelgroep, merkpositionering en het ontwikkelen van de juiste naam, logo, en slogan. Verder gaan we aan de slag voor jouw perfecte website! 

Heb je interesse in de brand development van jouw bedrijf, producten en/of diensten van Intervisser of wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300