Ben jij opzoek naar een manier om je goederen en diensten te verkopen met behulp van digitale kanalen? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je bij Intervisser aan het juiste adres! 

Digitale handel is het kopen en verkopen van goederen en diensten met behulp van digitale kanalen zoals internet, mobiele netwerken en handel infrastructuur. Wij zullen je begeleiden door de marketingactiviteiten die transacties ondersteunen inclusief mensen, processen en technologieën. Wij zullen door middel van verschillende analyses en promotie kijken wat de beste digitale handel voor je bedrijf is. De impact van digitalisering in zowel B2B als B2C zet zich voor. We zien extreme veranderingen in het gedrag en de verwachtingen van klanten, van de manier waarop ze een product/dienst onderzoeken, een aankoop overwegen en voltooien, of loyaliteit aan een merk tonen. 

Heb je interesse in digital commerce door Intervisser of wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300