Ben jij opzoek naar een veilige opslag voor je producten? Wil jij al je goederen op één centrale plek opslaan? Dan ben je bij Intervisser aan het juiste adres! 

Zowel warehousing als logistiek vervullen functies binnen de supply chain van een bedrijf. Warehousing richt zich op de veilige opslag van goederen binnen een gebouw, terwijl logistiek het functionele aspect van de opslag en aflevering van goederen opgeslagen in een magazijn. Warehousing en de opslag van goederen spelen een cruciale rol in de logistieke supply chain over de hele wereld. Magazijnen bieden niet alleen 24 uur per dag veilige opslag, ze bieden je ook de mogelijkheid dat al je goederen op een centrale plek opgeslagen zijn. Wat het plannen en organiseren van je logistiek een stuk eenvoudiger maakt. 

Heb je interesse in minder zorgen door middel van een veilige opslag voor al je goederen? Wat het plannen en organiseren van je logistiek een stuk eenvoudig maakt? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze adviseurs via 050 364 0300 of info@intervisser.com.

Bel met ons

Spreek direct een medewerker
+3150 364 0300