Droogijs bestellen

De complete handleiding voor droogijs bestellen

Droogijs bestellen is een essentiële oplossing voor diverse industrieën, waaronder horeca, medische sector, industriële reiniging en evenementenorganisatie. In deze blog ontdekt u waarom droogijs een veelzijdige en waardevolle keuze is, hoe u droogijs kunt bestellen, en welke voordelen het biedt.

Wat is droogijs?

Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide (CO2) en heeft een temperatuur van -78,5°C. Het sublimeert direct van vaste vorm naar gas zonder residu achter te laten. Dit maakt het ideaal voor toepassingen waar koeling en schoon, residuvrij gebruik vereist zijn.

Waarom droogijs bestellen?

 • Effectieve koeling: Droogijs wordt veel gebruikt in de horeca en catering voor het vers houden van voedsel en het creëren van indrukwekkende visuele effecten.
 • Medische toepassingen: Het is essentieel voor het transporteren van temperatuurgevoelige medische producten, zoals vaccins en biologische monsters.
 • Industriële reiniging: Droogijsstralen is een effectieve methode voor het reinigen van apparatuur zonder schadelijke chemicaliën of resten.
 • Evenementen en entertainment: Droogijs wordt vaak gebruikt voor special effects, zoals mist en rook, in theaters en op evenementen.

Hoe droogijs bestellen?

Bij INTERVISSER™ kunt u eenvoudig droogijs bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop. Volg deze stappen:

 1. Kies uw product: Selecteer het type en de hoeveelheid droogijs die u nodig heeft. Wij bieden diverse formaten aan, zoals 3 mm en 10 mm pellets, verpakt in EPS-dozen van verschillende gewichten (5 kg, 10 kg, 25 kg, 40 kg).
 2. Plaats uw bestelling: Voeg de producten toe aan uw winkelwagen en voltooi de bestelling met ons veilige betalingsproces.
 3. Levering: Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering direct bij u aan de deur.

Voordelen van droogijs bestellen bij INTERVISSER™

 • Hoge Kwaliteit: Wij leveren droogijs van premium kwaliteit, geschikt voor diverse toepassingen.
 • Snelle Levering: Bestel voor 15:00 uur en ontvang uw droogijs de volgende werkdag.
 • Gratis Verzendkosten: Geniet van gratis verzending binnen Nederland.
 • Duurzaam en Veilig: Ons droogijs wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid en veiligheid.

Veelgestelde vragen over droogijs bestellen

Hoe lang blijft droogijs goed?
Droogijs sublimeert met ongeveer 5-10% per dag, afhankelijk van de opslagomstandigheden.
Is droogijs veilig voor voedsel?
Ja, droogijs is veilig voor voedselpresentaties, mits het niet direct in contact komt met het voedsel.
Hoe bewaar ik droogijs?
Bewaar droogijs in een goed geïsoleerde koeler of container, niet in luchtdichte ruimtes.

Conclusie

Droogijs bestellen is eenvoudig en biedt tal van voordelen voor verschillende industrieën. Of u nu voedsel wilt koelen, medische producten veilig wilt transporteren, industriële reiniging wilt uitvoeren of spectaculaire effecten voor een evenement wilt creëren, droogijs is de ideale oplossing.

Bezoek onze webshop om vandaag nog uw bestelling te plaatsen en te profiteren van onze hoogwaardige droogijsproducten en uitstekende service. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons team.