INTERVISSER is een merk van technische gassen voor alledaags gebruik, dat navulbare en wegwerpcilinders levert aan particulieren en bedrijven, waaronder de horeca- en evenementenbranche.

Dit merk staat voor puurheid en richt zich primair op het mogelijk maken van puur en schoon bruiswater met behulp van CO2. Met een premium en verfijnd imago streeft INTERVISSER ernaar de CO2-uitstoot te verminderen en klimaatneutraal te zijn. Bovendien probeert zij alle verkochte CO2 te compenseren door het planten van bomen.

INTERVISSER wil niet alleen de betekenis van het woord ‘Zuiver’ zelf overbrengen, wat staat voor puur, ongerept en ongerept, maar wil ook anderen inspireren en motiveren om een schonere en groenere levensstijl te omarmen.

Stap in de wereld van INTERVISSER, waar zuiverheid hoogtij viert en elke ademhaling gevuld is met een gevoel van frisheid. Dompel jezelf onder in de elegantie en verfijning die ons merk uitstraalt, terwijl we de manier waarop je alledaagse gassen ervaart opnieuw definiëren.

Bij INTERVISSER geloven we dat zuiverheid niet alleen een kwaliteit is, maar een manier van leven. Onze missie is om u te voorzien van gassen van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig vervaardigd om uw dagelijkse ervaringen te verbeteren. Of u nu geniet van een verfrissend glas bruisend water of een vleugje bruis toevoegt aan uw favoriete drankje, onze CO2 is ontworpen om de ware essentie van zuiverheid naar voren te brengen.

Maar onze toewijding aan zuiverheid gaat verder dan alleen de producten die we aanbieden. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een milieubewust merk te zijn. We zijn trots op onze inspanningen om de CO2-uitstoot te minimaliseren en streven naar koolstofneutraliteit. Met elke cilinder INTERVISSER maak jij deel uit van deze belangrijke reis naar een schonere en groenere toekomst.

Om ervoor te zorgen dat onze toewijding aan zuiverheid zich uitstrekt tot de wereld om ons heen, doen we een extra stap door de CO2 te compenseren die wordt geproduceerd door het planten van bomen. Met elke boom neutraliseren we niet alleen de CO2-uitstoot, maar dragen we ook bij aan het herstel en behoud van onze kostbare ecosystemen. Samen kunnen we een positieve impact maken op onze planeet.

Ga met ons mee op deze buitengewone reis van puurheid, duurzaamheid en innovatie. Laat INTERVISSER uw metgezel zijn bij het omarmen van een schonere levensstijl, waarbij elke ademhaling een bewijs is van de kracht van zuiverheid. Laten we samen een wereld creëren die onaangetast is, waar de natuur gedijt en waar elke slok bruisend water vreugde en frisheid brengt.